Uw partner voor Innovatie in de Zorg

Het Nederlandse zorgstelsel garandeert goede, toegankelijke en betaalbare zorg voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat dit ook in de toekomst zo blijft zullen we moeten inspelen op ontwikkelingen en belangrijke actuele economische en maatschappelijke trends.

De Zorg staat onder druk. Niet alleen door onder een groeiend arbeidstekort, maar ook door toenemende vraag. Mensen worden steeds ouder, maken langer gebruik van zorg en worden steeds mondiger. Bovendien zorgt de toename van het aantal patiënten met een chronische aandoening ervoor dat de zorgkosten steeds verder toenemen.

Goede, toegankelijke en betaalbare zorg

Om ook in de toekomst goede, toegankelijke en betaalbare zorg te blijven garanderen zullen alle organisaties in de zorgsector: zorgverzekeraars, thuiszorgorganisaties, audiciens, ziekenhuizen, verpleeghuizen, enz. moeten innoveren. Niet alleen om de uitdagingen en bedreigingen het hoofd te bieden, maar juist ook om nieuwe waarde te creëren.

Innovatievragen voor de Zorg

Wat kunnen we doen om de kosten te beperken zonder aan kwaliteit in te boeten? Hoe kunnen we mondiger wordende patiënten beter bedienen? Hoe kunnen we efficiëntere zorg realiseren? Hoe kunnen we zorg toegankelijker maken?

Hoe kunnen we de zorg verder verbeteren met nieuwe business modellen rondom actuele trends op het gebied van o.a. e-health, zelfdiagnostiek en domotica? Kortom, hoe kunnen we de zorg in Nederland nòg beter maken?

Hoe kunnen wij u helpen met Innovatie in de Zorg?

FlyWheel Business is gespecialiseerd in innovatie en heeft Innovatie in de Zorg als een van de speerpunten voor 2017 aangemerkt. Wij helpen u graag om de uitdagingen van de deze tijd aan te gaan.

Wij kunnen uw organisatie helpen antwoorden te vinden op de kern-innovatievragen voor de Zorg. Niet alleen door het ontwikkelen van bijvoorbeeld visie en nieuwe verdienmodellen, maar ook met het creëren van een innovatieve cultuur waarin innovatief denken en het ontwikkelen van nieuwe ideeën een centrale plaats innemen.

Onze innovatie diensten

Lees meer over de dienstverlening van FlyWheel Business: innovation consulting, innovation management en innovation workshops & courses

FlyWheel Business is gevestigd in Amsterdam en bedient klanten in heel Nederland en Europa.

Klik hier

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke situatie te bespreken.

Klik hier