Cruciale Innovatie skills voor toekomstig succes

Uit onderzoek onder 1600 CEO’s in 60 landen blijkt dat topmanagers creativiteit zien als de meest cruciale factor voor het toekomstig succes van hun organisatie. Deze fundamentele innovatie skill vormt de basis voor innovatief denken en werken en is essentieel voor het ontdekken en benutten van nieuwe kansen.

Juist daarom wordt het steeds belangrijker om die innovatie skills te verwerven waarmee u niet alleen nieuwe kansen ontdekt en benut, maar ook bij uw klanten het verschil kunt maken. In deze masterclass leert u deze cruciale innovatie skills in één dag.

Deze Masterclass helpt u om

 • Nieuwe kansen te creëren met uw team
 • Flexibel op verandering in te spelen
 • Uitdagende doelen te realiseren
 • Te concurreren met creativiteit

Deze Masterclass is bedoeld voor alle managers en adviseurs, zowel in de profit als non-profit sector. De Masterclass is met name interessant voor:

 • Directies
 • Marketing Managers & Commercieel Managers
 • Lijnmanagers
 • Staffunctionarissen & HR adviseurs
 • Business consultants
 • Project Managers
 • Innovatie Managers

Datum, lokatie en tijden

goed bereikbare lokatie in het midden van het land.

nog te plannen – mei/juni 2017

09:30 – 17:00 gevolgd door een netwerkborrel met de deelnemers

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen)

De ochtend wordt verzorgd door Prof. Dr. Jeff Gaspersz die u laat zien wat effectieve acties zijn om een kansgerichte, innovatieve mindset in uw team en bij uzelf te versterken.  Een mindset waarmee nieuwe mogelijkheden voor verbeteringen en vernieuwingen zijn te ontdekken en te benutten. Wat vraagt dat van managers en van professionals en hoe is daarmee de innovatiekracht van de organisatie te versterken? In het laatste kwartier organiseert hij met de deelnemers een “connected thinking” sessie die zal leiden tot een groot aantal kansen voor meer innovatiekracht. Die oogst krijgt u na afloop toegestuurd.

In de middag zal Ernst-Jan van Batenburg MBA op een interactieve manier de praktische kant van de innovatie skills belichten. Hij zal u vanuit andere perspectieven naar de werkelijkheid laten kijken en u juist in situaties van beperking kansen laten ontdekken. Ernst-Jan zal ruim aandacht besteden aan Systematic Inventive Thinking, een methode voor innovatief denken die hij veelvuldig toepast in het bedrijfsleven. In de Masterclass zult u deze skills ook zelf toepassen en de impact ervan ervaren.

Uw investering

De investering voor deelname aan de Masterclass bedraagt € 950,- per deelnemer (excl. BTW). Hierin zijn mede inbegrepen: materialen, lunch en de netwerkborrel na afloop.

Bovendien ontvangt u na afloop deze boeken:

Deelnemers

Om u een optimale leerervaring te bieden met de grootst mogelijke impact voor uw organisatie, beperken we het aantal deelnemers in de Masterclass tot maximaal 20. Neem snel contact op om uw deelname aan de Masterclass te garanderen.

Aanmelden of interesse

U kunt zich nu alvast aanmelden voor de Masterclass door een email te sturen naar innovatieskills@gmail.com.

In-company

Deze Masterclass kan ook voor uw bedrijf in-company worden aangeboden. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Docenten

De Masterclass “De skills voor Dagelijks Innoveren” wordt verzorgd door prof. dr. Jeff Gaspersz en Ernst-Jan van Batenburg MBA

Over Jeff Gaspersz

Prof. dr. Jeff Gaspersz is als als hoogleraar innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Daarvoor was hij onder meer verbonden aan KPMG als Director van het Innovation Center en aan de Erasmus Universiteit. Jeff combineert zijn hoogleraarschap met een eigen adviespraktijk en een eigen uitgeverij.  Hij ondersteunde ruim 350 organisaties met het vinden en benutten van innovatiekansen. Jeff schreef 28 boeken over innovatie en business creativiteit. Website: www.jeffgaspersz.nl

Over Ernst-Jan van Batenburg

Ernst-Jan van Batenburg adviseert organisaties op het gebied van innovatie, innovatief denken en business creativiteit. Hij helpt bedrijven met het opbouwen van een betrouwbare innovatie pijplijn en met het vergroten van de resultaten uit innovatie activiteiten. Zijn klanten zijn te vinden in diverse industrieën, waaronder telecommunicatie, landbouw, industriële produktie en pharma. Ernst-Jan is regelmatig terugkerend guest lecturer op het gebied van business creativiteit en business model innovatie aan de Erasmus Universiteit.

Ernst-Jan heeft een MBA van Nyenrode Business Universiteit en studeerde aan Kellogg School of Management (USA) en Stellenbosch Business School (Zuid-Afrika). Daarnaast heeft hij zijn kennis van innovatie verder verdiept op Columbia University en NYU Stern, beide in New York. Websites: www.flywheelbusiness.com en www.deinnovatiepartner.nl