---

Innovatief denken: cruciaal voor business succes

Uit onderzoek onder 1.600 CEO’s in 60 landen blijkt dat topmanagers creativiteit zien als de meest cruciale factor voor het toekomstig succes van hun organisatie. Deze fundamentele innovatie skill vormt de basis voor innovatief denken en werken en is essentieel voor het ontdekken en benutten van nieuwe kansen.

We hebben onze bestaande diensten Innovation Consulting en Interim Innovation Management uitgebreid met Innovation Workshops waarin we de focus leggen op innovatief denken en het creëren van een innovatieve mindset.

Neem gerust contact op om uw specifieke uitdagingen te bespreken.

Tot ziens! Ernst-Jan van Batenburg

---

MasterClass - Cruciale Skills voor Dagelijks Innoveren

FlyWheel Business organiseert samen met Prof. Jeff Gaspersz, Hoogleraar Innovatie van Nyenrode Business Universiteit en auteur van 28 boeken over innovatie en innovatief denken, de MasterClass "De Cruciale Skills voor Dagelijks Innoveren"In deze MasterClass leert u deze cruciale innovatie skills in één dag. 

Deze MasterClass helpt u om nieuwe kansen te creëren met uw team, flexibel op verandering in te spelen, uitdagende doelen te realiseren en te concurreren met creativiteit.

De MasterClass vindt plaats op 09 maart 2017 en de inschrijving is nu geopend.

Als lezer van deze nieuwsbrief ontvangt u € 50,- korting.

Voor meer informatie klik hier of neem rechtstreeks contact op.

---
Interview Erasmus University - Creativity & Innovation Consulting

Interview over Innovatie en Innovatief denken

Hoe organisaties hun toekomst in eigen hand kunnen nemen door innovatie te versnellen en innovatief denken te omarmen. Klik op de foto of onderstaande link om het interview met Erasmus Universiteit te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=KG6l7o7nPEE

---
---

Ruimte voor nieuwe klanten

In 2016 hebben we zeer inspirerende projecten afgerond en nu hebben we weer ruimte om nieuwe klanten te helpen. Wij komen graag in contact met organisaties die onze expertise en ervaring op het gebied van innovatie en innovatief denken kunnen gebruiken.  Misschien kunnen wij ook uw bedrijf helpen, laat het ons graag horen.

---

Erasmus Universiteit Rotterdam

De banden met de Erasmus Universiteit worden in 2017 verder verstevigd. Ernst-Jan is opnieuw gastdocent voor Systematic Inventive Thinking in een module Creativity for Innovation voor internationale Master studenten. Ernst-Jan is ook een regelmatige gastdocent op het gebied van Business Model Innovation in het Executive Education programma van de Erasmus Universiteit.

---

Over deze nieuwsbrief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een bestaand (LinkedIn) contact bent van Ernst-Jan van Batenburg van FlyWheel Business.

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van deze nieuwsbrief en als u in de toekomst geen verdere nieuwsbrieven wilt ontvangen, kunt verzending u van de FlyWheel Business nieuwsbrief stopzetten via de link in footer van deze nieuwsbrief.

---